Читај ми!

Нишки таксиста ухапшен на Косову

Нишки таксиста, чији је нестанак пријавила супруга у недељу, након што је прихватио вожњу до административне линије са Косовом, у међувремену се јавио породици. Он није отет, како се страховало, већ ухапшен на Косову заједно са муштеријом.

Супруга таксисте Д.С. (36) из Ниша, који је у недељу нестао, потврдила је да јој се супруг јавио и рекао да је ухапшен на Косову, када је из Ниша превозио муштерију. Ову вожњу прихватио је преко диспечерског центра таксија за који ради.

Мирјана Стојанов из диспечерског центра каже да је Д.С. имао вожњу до административне линије, али зашто је прешао линију и шта се тамо десило не може да потврди. Она је, такође, истакла да је реч о изузетно поштеном и фином човеку, па како каже, не верује да је умешан у било какве криминалне радње.

На пут је кренуо око 15 сати, и убрзо више није био доступан за телефонске позиве. Супруга је у вечерњим сатима полицији пријавила нестанак.

"Ми смо ушли у траг. Није отет, нити је над њим вршена криминална радња", каже Небојша Петковић из полицијске управе у Нишу.

Претпоставља се да је Д.С. притворен заједно са особом коју је возио, а која се сумњичи за кривична дела. РТС незванично сазнаје да би требало да буде пуштен након 48 сати. Уколико и после тога буде задржан породица ће ангажовати адвоката.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи