Читај ми!

Хапшење због дечје порнографије

Авдо Б. из Ниша ухапшен под сумњом да је преко интернета преузео најмање 165 гигабајта порнографског садржаја на коме су била деца од четири до 14 година.

Полиција је ухапсила Авда Б. (51) из Ниша због сумње да је у рачунару чувао више од 165 гигабајта порнографског материјала насталог искоришћавањем деце, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Осумњичени се терети да је извршио кривично дело приказивања, прибављања и поседовања порнографског материјала и искоришћавања малолетне особе за порнографију, наводи се у саопштењу.

Полиција наводи да је осумњичени поседовао порнографски материјал настао искоришћавањем деце старости од четири до 14 година.

Осумњичени, који је ухапшен у наставку акције "Армагедон", приведен је истражном судији Вишег суда у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи