Читај ми!

Хапшење због проституције

Због основане сумње да је извршио кривично дело посредовање у вршењу проституције ухапшен Љ. В. из Смедерева. За исто дело оптужене још две особе.

Полицијска управа у Смедереву саопштила је да је ухапшен Љ. В. из Смедерева, власник "Вариете бара Нина" у Михајловцу, због основане сумње да је извршио кривично дело посредовање у вршењу проституције.

Кривичном пријавом су за иста дела осумњичена и два конобара, запослена у Васићевом објекту.

Саопштено је да Љ.В. терете да је ангажовао девојке да раде као плесачице у ноћном бару, уз напомену да ће заинтересованим гостима пружати и сексуалне услуге, које ће се уговарати са конобарима, по цени од 90 евра за пола сата и 120 евра за сат времена.

Полиција је навела да су конобари, осим што су повезивали госте са девојкама, водили и евиденцију о томе, као и о попијеним пићима, која су, у овим случајевима, наплаћивана од 600 динара за коктел, до 15.000 динара за боцу шампањца.

На крају смене, која је трајала од 20 сати увече до 5 сати ујутру, девојке и конобари су, уз пристуство Љ.В, проверавали број пића и услуга, и власнику предавали целокупну зараду, а затим их је он исплаћивао.

Након саслушања, истражни судија Основног суда у Смедереву Љ.В. је одредио притвор у трајању до 8 дана, док су конобари пуштени да се бране са слободе, саопштила је полиција уз сагласност истражног судије Основног суда у Смедереву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи