Субвенције 14.000 динара по хектару

Министар пољопривреде Душан Петровић рекао да ће субвенције за пољопривреднике остати 14.000 динара по хектару. За разлику од прошле године, та Уредба неће важити за регистрована газдинства која имају изузетно велике поседе.

Субвенције за пољопривреднике остаће 14.000 динара по хектару, најавио је Министар пољопривреде Душан Петровић.

За разлику од прошле године, та уредба неће важити за регистрована газдинства која имају изузетно велике поседе.

"У току следеће недеље рећи ћемо за колико хектара ће бити та субвенција, али оно што могу да вам кажем без икакве задршке да највећи број људи који је узео ту субвенцију прошле године ће задржати своје право, неће добити мање новца него што је то било прошле године", навео је Петровић.

Петровић је прецизирао да ће највећи број грађана добити исту суму као и прошле године.

Према Уредби Владе Србије, из буџета ће бити издвојено две милијарде и 700 милиона динара за субвенционисање кредита за пољопрвреду.

 Захтеви за повољне позајмице могу бити поднети до новембра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи