Читај ми!

MAXI потврдио да је "Послодавац партнер“

Компанији Делез уручено је признање за изврсност у управљању људским ресурсима.

Другу годину заредом, компанија Делез Србија награђена је сертификатом "Послодавац партнер" за изврсност у управљању људским ресурсима.

Ово признање, које додељује консултантска кућа SELECTIO, резултат је успешног испуњавања високих критеријума пракси у људским ресурсима које потврђују посвећеност компаније задовољству запослених и креирању квалитетних и подстицајних услова рада.

Престижно признање "Послодавац партнер" одраз је примене највиших стандарда Делез Србије у области управљања запосленима и обезбеђивања програма бенефита који позитивно утичу на њихово задовољство. Опсежне анализе независног тима стручњака показале су изврсне резултате компаније, која је највише оцене добила у категоријама "Укљученост запослених и инспирација" и "Трансформација и раст", са посебним истицањем добре пословне праксе када је у питању брига о запосленима.

"Пажљиво смо слушали наше колеге и колегинице када смо креирали пакет погодности за запослене. Уз финансијска улагања попут континуираних инвестиција у повећање зарада за све наше колеге у продаји, повећали смо дане одмора на минимум 26 дана годишње како бисмо обезбедили још бољи баланс између приватног и пословног живота", рекао је Марко Бабић, члан Извршног одбора и потпредседник за људске ресурсе и организациони развој Делез Србије.

Бабић је истакао да, како би обезбедила сигурност посла, компанија новозапосленима од првог дана запослења обезбеђује уговор за стално уз пробни рад, као и да посебну пажњу посвећује даљем оснаживању запослених кроз сталне прилике за усавршавање.

Уз обезбеђивање најсавременије опреме и унапређивање процеса рада како би осигурала што једноставније обављање посла, захваљујући различитим едукацијама и програмима за развој у последњих годину дана омогућено је напредовање за више од 1.100 колега.

Делез Србија поносни је добитник и награде "Најинклузивнији послодавац 2023" коју додељују Форум за одговорно пословање и Смарт колектив. Награда за изузетност у спровођењу пракси различитости, равноправности и инклузије истакла је компанију као лидера у овим областима, потврђујући њену посвећеност препознавању и интегрисању принципа инклузије и различитости у све аспекте свакодневног пословања.

Више о актуелним конкурсима можете сазнати на сајту за каријеру компаније: Otvorene Pozicije | Ahold Delhaize Serbia.

недеља, 07. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару