Читај ми!

Поште Србије с Амазоном о сарадњи и могућностима за повољније цене у региону

Пословодство Поште Србије разговарало је с представницима глобално познате компаније Амазон у Привредној комори Србије о потенцијалној сарадњи и о томе да цене поштарина за овај регион буду приступачније и дупло ниже од досадашњих. Тиме би производи поручени преко Амазон платформе били повољнији крајњим купцима.

Зоран Ђорђевић, в.д. директора ЈП "Пошта Србије", извршни директор Небојша Марковић, директорка Функције услуга Бојана Николић и заменик директора Функције поштанске мреже Виктор Костић, разговарали су с представницима компаније Амазон у ПКС о потенцијалној сарадњи.

Разговарано је о томе да цене поштарина за овај регион буду приступачније и дупло ниже од досадашњих, тако да производи поручени преко Амазон платформе буду повољнији крајњим купцима.

Представници Амазона су упознати и са законом по којем су пошиљке вредности мање од 50 евра ослобођене од царине, уз плаћање ПДВ-а.

Између осталог, на састанку је било речи о будућности електронске трговине и сарадњи Амазона и Поште Србије у том сегменту, будући да је та америчка мултинационална технолошка компанија фокусирана управо на електронску трговину.

Представници Амазона бораве у Београду на регионалном скупу Western Balkan Regional Commercial Conference and Business-to-Business Event, који организује Привредна комора Србије у партнерству с Амбасадом САД и Америчком привредном комором, уз подршку Коморског инвестиционог форума.

Конференција се одржава у оквиру посете Србији и Црној Гори Трговинске мисије Владе САД, која окупља и 27 америчких компанија са фокусом пословања на информационо-комуникационим технологијама, енергетици и чистој технологији.

Више од 160 регионалних компанија имало је прилику да одрже B2B састанке са истакнутим америчким компанијама.

понедељак, 16. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи