Читај ми!

HTEC Group сада броји преко 2.000 стручњака – "Мистрал технолоџис" постаје део групације

HTEC Group, једна од најбрже растућих технолошких компанија у региону, аквизирала је "Мистрал технолоџис", чији тим броји преко 300 стручњака.

HTEC Group, глобална компанија за консалтинг, софтверско инжењерство и развој дигиталних производа, објавила је аквизицију компаније "Мистрал технолоџис", једне од највећих технолошких компанија из Босне и Херцеговине.

Са придруживањем "Мистрала", компаније са импресивним портфолијом клијената, HTEC Group је са скоро 600 запослених сада највећа технолошка компанија у Босни и Херцеговини.

На глобалном нивоу, HTEC сада има више од 2.000 стручњака, који раде на развоју дигиталних производа и решавању најтежих инжењерских изазова за водеће светске компаније.

Компанија HTEC Group, основана у Београду 2008. године, са седиштем у Сан Франциску и са више од 20 развојно-технолошких центара широм Југоисточне Европе, стратешки улаже у органски раст и развој најбољих стручњака у овом региону.

Оснивач и генерални директор HTEC Group Александар Чабрило објашњава да је аквизиција компаније "Мистрал" део амбициозног циља изградње највеће технолошке компаније и најбољег места за рад талената у региону, што су и биле полазне основе синергије са власницима "Мистрала".

"Њихова посвећеност људима и грађењу прилика за своје тимове, само ће додатно да добију на снази као део већег тима са огромним спектром занимљивих клијената и технологија. Веома сам срећан што могу да објавим аквизицију 'Мистрала', компаније са страшћу, лидерством, инжењерском изврсношћу и вредностима, сличним нашима", рекао је Чабрило.

Омогућавање талентима да раде на глобално најизазовнијим инжињерским пројектима уз стални професионални развој, пресудило је, према речима Мерседа Чамџића, оснивача и генералног директора компаније "Мистрал", за доношење одлуке да ова компанија постане део HTEC Group.

"Одлучили смо се за ово партнерство како бисмо пружили HTEC Group подршку за наставак грађења фантастичног окружења за рад ИТ заједнице у овом региону и како бисмо омогућили нашим инжењерима рад на новим и изазовним пројектима за клијенте са Фортуне 500 листе. Иако имамо дванаест година искуства, преко 300 запослених, вишеструко награђивано радно окружење и преко 30 реномираних клијената, спремни смо за нову фазу раста кроз стратешко партнерство са HTEC Group", закључио је Чамџић.

У наредном периоду, компаније ће заједно да раде на томе да кроз ово партнерство пруже што већу додатну вредност клијентима, запосленима и заједници у којој послују. Поред тога, циљ им је да заједно обезбеде прилику још већем броју талентованих стручњака из Србије, Босне и Херцеговине и других земаља региона, да граде глобално конкурентне каријере.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи