Читај ми!

Уручене награде и признања на Новосадском сајму

Награде и признања за најбоље компаније и појединце у агробизнису, као и пехар ` асполутном лидеру квалитета, уручене су на Новосадском сајму. Традиционални програм „Вече шампиона", представља најбоље из овогодишње понуде сајма.

За апсолутног лидера квалитета 89. пољопривредног сајма, проглашена је компанија "Патент ко" из Мишићева, која се већ тридесет година бави производњом сточне хране, коју извозе у 44 земље света.

"Патент са овом наградом коју је добио, апсолутног шампиона новосаског сајма, узео је обавезу на себе да постављамо још боље резултате и да оправдамо ову награду, то ће нам дати мотивацију за будући рад и будући наступ у региону", напоменуо је Драган Жежељ из Компаније "Патент ко"

Најбољи млади лидер агробизниса је сточар Душан Радановић из Чуруга. Ова награда, обавезује га, каже, да у будућности помогне и другим младим пољопривредницима.

"У последње време видимо јаке трзаје тражње ино купаца, где треба да се стимулише и да се награди наш пољопривредни произвођач. Поред сваког артикла у једном супермаркету пише да је произведено у Србији, што смо ми добили. Ми не можемо да кажемо да је то ценовно мало већа разлика или нижа, али можемо стопостотно да кажемо да се бавимо производњом хране која је но ГМО", рекао је Душан Радановић, сточар из Чуруга.

Међу лауреаутима, налазе се компаније попут ИТН групе и "Имлека", које епитет најбољих потврђују из године у годину.

Сyнц: 

"Добитник, да кажем, ове високе награде, пехара апсолутног шампиона већ 15 година заредом, то је једна награда која много значи у даљем маркетингу", истакла је Вера Марковић из ИТН Група.

Марија Маловић из компаније "Имлек" истакла је да је та компанија добитник такође и највеће награде - шампион квалитета, за млеко које производимо.

"Ми послујемо преко 70 година у Србији, откупљујемо млеко од преко три хиљаде фрмера- коопераната широм Србије, и откупљујемо искључиво домаће млеко са домаћих фарми са преко 3500 фарми у Србији", каже Маловићева.

Велики број признања, пехара, али понуда која броји више од 1.100 излагача из 21 земље света, најбољи је доказ да се Пољопривредни сајам вратио у пуном сјају након пандемије, кажу организатори, за које је ово мотивација да јубиларни деведесети сајам, обори све рекорде.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи