Пут свежег меса – од фарме до продавнице

Делез Србија обезбеђује највише стандарде безбедности својих производа

Проверено, квалитетно и здравије свеже месо са више од 70 фарми домаћих произвођача долази до купаца у Маxи, Мега Макси, Темпо и Shop&Go продавницама. Захваљујући партнерској сарадњи са локалним добављачима, комплетан процес од узгајања животиња, услова у којима бораве, преко исхране, па све до дистрибуције меса у продавницама се строго контролише.

На овај начин Делез Србија свакодневно улаже у безбедност и сигурност производа, уз рад са произвођачима и едукованим стручним тимовима како би квалитет био загарантован и одржив.

Контрола услова живота и исхране животиња први је корак у овом процесу. Животиње морају бити одгајане у условима који испуњавању научно утемељене параметре праксе бриге о њима и да се хране пажљиво припремљеном храном која одржава квалитет развоја.

Провера се наставља кроз контролу квалитета и безбедности производа код произвођача, а додатна сигурност производа обезбеђена је кроз сертификовање из области безбедности производа и социјалне усклађености, за све произвођаче приватних робних марки.

Као компанија која је усмерена ка провереној и квалитетној понуди и услузи, Делез Србија осим улагања у развој и подизање квалитета, пажњу посвећује и конкретном дефинисању критеријума за квалитет и њихову проверу.

Исправно гајен и пажљиво припремљен производ пролази и пријемну контролу робе у Дистрибутивном центру Делез Србија, који је изграђен по најсавременијим стандардима, омогућавајући да се свежина и исправност одрже на високом нивоу. IFS logistics, сертификат са највишом оценом који центар поседује, потврђује да целокупан ланац снабдевања компаније испуњава најстроже захтеве у области безбедности и складиштења хране. Произвођачи испуњавају прописане процедуре у овој области, а већој сигурности доприноси и чињеница да производ, од кланице до продавнице, путује у најкраћем року, док се складиштење одвија тренутно, без лагера.

Темељан рад у компанији завршава се кроз лабораторијске анализе, интерни мониторинг, контролу квалитета и безбедности свежег меса у продавницама. Производ се излаже по прецизно дефинисаним мерилима са високим стандардом за хигијену. Продавнице су опремљене најсавременијим расхладним системима који одржавају здравствену исправност меса, које је и по пријему у радњу прошло додатну контролу од стране обучених колега.

Континуираним радом, улагањем ресурса у све сегменте овог важног процеса, који заокружује безбедност хране, Делез Србија показује посвећеност најсавременијем, транспарентном начину пословања како би својим потрошачима пружила здравије, проверено, свеже месо из Србије.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи