Читај ми!

Сутра истиче рок за субвенције за прелазак на нову фискализацију

Крајњи рок за пријављивање за субвенције за прелазак на нову фискализацију истиче 31. јануара, подсећа Пореска управа.

Да би се пријавили за субвенције порески обвезници најпре треба да пријаве податке о локацијама продајних објеката путем портала Пореске управе еПорези, наводи се у саопштењу Пореске управе.

Постојећи обвезник фискализације може да оствари право на финансијску подршку по сваком пријављеном пословном простору и пријављеној пословној просторији у износу од 100 евра, као и финансијску подршку по свакој пријављеној активној фискализованој фискалној каси у износу од 100 евра.

Нови обвезник фискализације може да оствари право на финансијску подршку по сваком пријављеном пословном простору и пријављеној пословној просторији у износу од 100 евра, као и финансијску подршку за један електронски фискални уређај у износу од 100 евра по сваком пријављеном пословном простору и пријављеној пословној просторији.

Обвезници фискализације који нису евидентирани као обвезници ПДВ на дан подношења Изјаве о заинтересованости за финансијску подршку за фискализацију, финансијску подршку остварују у износу увећаном за 20 одсто.

Обвезник фискализације може поднети само једну Изјаву.

Пријављивање за субвенције за прелазак на нову фискализацију почело је 15. октобра прошле године.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи