Читај ми!

Партнерство Телекома и Водафона, шта од тога имају корисници

"Телеком Србија" је потписао уговор о стратешком партнерству са "Водафоном", водећом телекомуникационом компанијом у Европи и Африци. Генерални директор "Водафона" Дијего Масида каже да се радује заједничком раду на преношењу знања и искуства - за потребе корисника "Телекома" у Србији, Црној Гори и Босни и Херцеговини.

Стратешким партнерством "Телеком Србија" ће користити знања и искуства "Водафона" у дигитализацији производа и услуга, и добиће бољи приступ глобалном тржишту.

То подразумева стратешко усмеравање, консултантске услуге и подршку у целокупном процесу набавки.

Генерални директор "Телекома Србија" Владимир Лучић каже да ће сада добити "Водафонову" преговарачку снагу и могућност да добију боље цене телекомуникационе, ИТ опреме и телефона, што значи да ће у будућности оптимизовати трошкове.

"То значи да ћемо имати простора да будемо и повољнији за наше кориснике, па да ће корисници имати тај бенефит, а такође нас 'Водафон' едукује како генерално да процес набавке буде што транспарентнији и једноставнији", каже Лучић.

Уговор "Телекома" и "Водафона" је готово невероватан, сматрају познаваоци.

Уредник економске редакције Вечерњих новости Душан Стојаковић каже да ће грађани Србије ускоро имати телекомуникационе услуге на нивоу најразвијенијих светских земаља.

"Уговор са Водафоном делује као корак даље јер та сарадња са једном од највећих компанија на свету, која ће понудити нашем 'Телекому' сва своја знања да унапреди и корисничка искуства и начин на који ће да ради, говори да ће грађани Србије ускоро имати телекомуникационе услуге на нивоу најразвијенијих светских земаља", рекао је Стојаковић.

Саговорник каже да до пре пет-шест година "Телеком" није било могуће продати ни за милијарду евра, а данас је, према подацима са тржишта, вредност компаније пет милијарди евра.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи