Читај ми!

Михајловићева са Џоном Јовановићем о инфраструктурним пројектима

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић састала се са шефом канцеларије америчке Међународне развојне корпорације (ДФЦ) у Београду Џоном Јовановићем, и са њим разговарала о сарадњи на инфраструктурним пројектима и о подршци женском предузетништву.

Зорана Михајловић је рекла да постоји отворена и искрена сарадња са америчким развојним фондом, наводи се на сајту Министарства грађевинарства.

"Данас смо разговарали о изградњи ауто-пута мира", који је значајан за повезивање Београда и Приштине, али и о другим важним темама, као што су улагања у водни саобраћај или женско предузетништво. Тим Министарства је ту да кроз свакодневни заједнички рад са ДФЦ-ом допринесе регионалном повезивању и квалитетнијем и сигурнијем животу наших грађана. Уверена сам да ћемо направити добре резултате", изјавила је Зорана Михајловић.

Џон Јовановић је рекао је да је данашњи састанак био користан, те да је фокус био на великим инфраструктурним пројектима у које ДФЦ хоће да инвестира.
 
"ДФЦ је ту да у инфраструктурним пројектима прошири финансијска средства доступна и Влади Србије и Приштини. Разговарали смо о ауто-путу мира, али и другим дугорочним пројектима и спремни смо да подржимо сјајне идеје, посебно када је реч о женском предузетништву. Ово је само један од првих успешних састанака које ћемо имати", рекао је Јовановић.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи