Нови рачун за струју пред Министарством

Предузеће "ЕПС Снабдевање" доставило Министарству енергетике предлог рачуна. После дораде у Министарству, биће представљен нови рачун за електричну енергију.

На захтев Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине, предузеће "ЕПС Снабдевање" доставило је предлог новог рачуна, који ће уз дораду и сугестије Министарства, ускоро представљати нови рачун за електричну енергију, саопштило је Министарство енергетике.

После бројних жалби грађана које се односе на нејасне рачуне за струју које издаје ЈП ''Електропривреда Србије'', Министарство је још пре неколико месеци затражило од ЕПС-а да у најкраћем могућем року пошаље предлог новог изгледа рачуна.

У претходних годину дана, Министарство је више пута упозоравало ЕПС да је њихова обавеза да рачуни које издају за потрошену електричну енергију морају бити јасни и прегледни, како би сви купци имали јасан увид у потрошњу и како би им се олакшало измиривање обавеза.

Унапређење односа са купцима мора представља један од главних задатака за пословодство и све запослене у ЕПС у сваком тренутку, а посебно у периоду либерализације тржишта електричне енергије, саопштило је Министарство енергетике.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи