Читај ми!

Оставка директора "ХИП-Петрохемије"

Генерални директор "ХИП-Петрохемије" Милан Теофиловић поднео оставку на ту функцију, а Надзорни одбор је то усвојио.

"ХИП-Петрохемија" је саопштила да је генерални директор те компаније Милан Теофиловић поднео оставку на ту фукцију и да је надзорни одбор усвојио оставку.

Теофиловић је разрешен дужности из личних разлога, а у писаној оставци, достављеној Надзорном одбору, захвалио се на досадашњој сарадњи и указаном поверењу.

Теофиловић је именован за генералног директора "Петрохемије" у августу 2012. године, са места специјалног саветника генералног директора и председника Надзорног одбора компаније.

У складу са Споразумом о стратешкој сарадњи од новембра 2011. године, очекује се да ће новог генералног директора предложити Влада Србије, наводи се у саопштењу

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи