Читај ми!

Јефтинији летови за Милано

Највећа европска лоу кост авиокомпанија "Изи џет" отворила линију Београд-Милано. Летова ће бити три пута недељно, са најнижом ценом карте од 32 евра, укључјући све таксе. Београдски аеродром овог лета угостиће око 30 компанија, па се очекују више понуда и мање цене.

Лоу кост компанија "Изи џет" покренула је линију Београд-Милано. Поласци ће бити три пута недељно, а почетна цена карте износи само 32 евра са свим таксама.

Ово је само почетак, кажу у "Изи џету" и истичу да ће, уколико тржиште буде расло, бити још нових директних летова из Београда за Европу.

Београдски аеродром Никола Тесла ове године очекује у летњој сезони око 30 компанија, што је рекорд који није остварен до сада. Понуда повољних карата промениће слику о путовању из Београда за Далеки исток и Аустралију.

"Од лета ће 'Етихад летети из Београда свакодневно, 'Катар ервајз' три пута недељно, 'Аерофлот' свакодневно. Два лоу костера 'Визер' и 'Изи џет' скоро свакодневно. То ће много повећати понуду и смањити цене дестинација као што су Индија, Кина, Аусталија и Нови Зеланд", објашњава директор аеродрома Никола Тесла Велимир Радосављевић.

На првом лету из Милана за Београд од 150 места била су продата 103. "Изи џет" на овој релацији у ниским ценама види могућност за добру зараду, јер је север Италије повезан са српском индустријом.

"Наша карта стварно кошта само 32 евра. Нема додатних трошкова, чекирање и плаћање преко инетренета су бесплатни. Једино карта мора да се резервише и купи знатно раније", каже Франсис Оусели из компаније "Изи џет".

Ипак, агенти који продају карте кажу да пре закључења уговора и плаћања треба проверити какав сте уговор потписали.

Скривени трошкови приликом куповине карте могу достићи и 100 евра по правцу. Има лоу кост комапнија које наплаћују чекирање 15 евра, пртљаг ван габарита 30 евра, провизију за куповуну карте 30 евра, и ако нешто поједете и попијете у авиону, то ће испасти 100 евра", упозорава Игор Врањешевић из "Џамбо травела".

"Изи џет" годишње превезе 60 милона путника и у својој флоти има више од 200 авиона. Стручњаци кажу да тамо где та компанија отвори линију, стижу и велике туристичке агенције Европе, а са њима и јефтни аранжмани за све дестинације у Европи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи