Читај ми!

Још 10 дана за репрограм дуга за струју

Грађане који имају дуг за струју до 25. априла могу да потпишу споразум о репрограмирању дуга. После тога следи искључење нередовних платиша.

"Електропривреда Србије" је данас грађане који имају дуг за струју подсетила да до 25. априла могу да потпишу споразум о репрограмирању дуга и упозорила да ће потом искључити нередовне платише.

Како се наводи у саопштењу, ЕПС је, с обзиром на то да је данас завршена грејна сезона, дао налог дистрибуцијама да "интензивирају активности обуставе испоруке електричне енергије нередовним платишама", у складу са Уредбом о испоруци електричне енергије.

Понуда за репрограмирање дуговања за струју, уз отпис камате, требало је да траје током марта, али је због интересовања купаца за измирење дуговања продужена до 25. априла.

У саопштењу ЕПС наглашава да се, зависно од висине дуга, отплата договара у три рате до 48 рата.

Купац мора да измири рачуне за утрошену струју из 2013. године, а споразум се раскида ако купац не измири две узастопне рате.

Додаје се да купци са којима се води судски поступак због дугова могу да репрограмирају дуг уз поравнање и плаћање судских трошкова.

До 1. априла, по ранијим подацима ЕПС-а, споразум о репрограмирању потписало је 83.667 купаца, што је 13,92 одсто од укупно 601.136 дужника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи