Читај ми!

Повољно скијање за студенте

Омладинске туристичке агенције нуде скијање у Алпима студентима из Србије по приступачним ценама. Тамошњи хотелијери за студенте из целе Европе максимално спуштају цене.

Студентима из Србије омладинске туристичке агенције нуде скијање у Алпима по приступачним ценама. На руку им иду и тамошњи хотелијери и угоститељи који су спремни да за студенте из целе Европе, максимално спусте цене.

Седмодневни ски аранжман у француским Алпима, на пример, за студенте кошта 270 евра, и то у првој половини марта, када је снега највише и када је он најквалитенији за скијање. Цена обухвата аутобуски превоз, апартмански смештај и ски-пас, који иначе у тим скијалиштима кошта 205 евра.

"Ми радимо директно са Французима, немамо посреднике. У понуди су пакети који обухватају седам дана смештаја и ски-пас, у такозваној 'белој недељи'. Тада се уступају доста повољне цене и омогућавају нам да направимо аранжмане које ће моћи и наши студенти да купе", истиче Милош Јанковић из Џангл травела.

Студентске туристичке агенције сваке године бележе све већи број путника и током лета и током зиме.

Према речима Драгомира Ћоса из "Пазл групе", велики број студената иде поготову због повољних цена и термина који њима одговарају. "Интересовање је нарочито добро у периоду пре и после испитних рокова", додаје Ћосо.

Осим јефтинијих аранжмана, путовање преко студентских туристичких агенција доноси и друге погодности.

"Чланством у 'Пазл групи' добијамо разне попусте код изнајмљивање ски-опреме, а на самој планини неки ресторани, клубови и продавнице нам одобравају различите попусте", каже студент Владимир Крајишник.

Пре одласка на пут организују се журке упознавања, а након пута журке на којима се сумирају утисци, размењују фотографије и договара о неким будућим путовањима.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи