Читај ми!

Лепи штандови привлаче купце

На Новосадском сајму може се наћи све што је потребно једном пољопривреднику. Посетиоцима, међутим, осим неопходних потрепштина пажњу привлаче и лепо уређени штандови који се изгледом разликују од других.

Сајам пољопривреде нуди све што је потребно за производњу, од семена до механизације, па лако могу да нађу и купе оно што им је потребно. Посетиоци, међутим, кажу да им пажњу привлаче и они штандови који су лепо уређени и који се изгледом разликују од других.

Потенцијалним купцима је, свакако, важно како је уређен штанд, као и како изгледа особа која продаје робу. Иако неки сматрају да пољопривредници, углавном, нису толико везани за маркетинг, излагачи знају да је маркетинг битан, без обзира о ком сајму је реч. Због тога су се неки потрудили да њихови штандови буду другачији.

"Надам се да смо успели ове године да будемо оригинални, другачији од прошле године. Ради се о етностилу какав приличи Банату", истиче Александар Будиша, из "Агрожива".

Милица Јелић, из "Фиделинке", каже да је штанд те фирме био веома посећен, и да су посетиоци рекли да су свратили на, иако то нису планирали, када су видели како је уређен и да се разликује од других.

"Увек инсталирамо овакав вид штанда, који подсећа на вино, грожђе, на наше производе и посетиоци имају само речи хвале", каже Дејан Несторов, из "Вршачких винограда".

А да је битно посетиоцима увек нудити нешто ново и другачије него што је било ранијих година, свесни су и организатори сајма.

"Свака купљена улазница добија, сајам не траје само седам дана, колико је радно време, него целе године, јер могу са тим улазницама да остваре попусте за куповину уља или акумулатора", наводи Маријета Лазор, из "Новосадског сајама".

Осим семена и механизације које могу да купе на сајму, посетиоци могу да обиђу изложбе органске хране, стоке и иновација у пољопривреди. Пружа им се и могућност да погледају и испробају нову механизацију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи