Извињење Сергеја Трифуновића

Сергеј Трифуновић изјавио да није знао да је лик Јована Дивјака на мајици и извинио се због несмотрености. "Извињавам се ако сам овим актом било кога повредио, заиста није било намере", рекао је Трифуновић.

Познати глумац Сергеј Трифуновић, који се после премијере филма "Монтевидео, Бог те видео" у Сарајеву појавио у мајици са ликом ухапшеног генерала Армије БиХ Јована Дивјака, у изјави агенцији Танјуг објаснио је да реч о случајности, а не о гесту.

Поједини сарајевски портали јуче су пренели фотографију, снимљену у петак увече после премијере филма "Монтевидео, бог те видео" у Сарајеву, на којој је Трифуновић у мајици са Дивјаковим ликом.

"Били смо на журки поводом филма 'Монтевидео', у 'Митинг Поинт' биоскопу у Сарајеву, где се играло и забављало и ја сам се ознојио и хтео да одем у хотел да променим мајицу, а неко ми је у гужви рекао - 'Нема потребе, имамо пар мајица и добацио ми неку црну у најлон кеси", рекао је Трифуновић.

Извадио сам мајицу, погледао је, на њој је била силуета неког људског лика, ништа није писало, рекао је Трифуновић.

"Мени је личило на папу Војтилу, па сам га у шали упитао -'Јел' то папа"? - 'Није, овај ти је православни'", добацио је неко кроз смех, а ја сам се на брзину пресвукао, атмосфера је била врло пријатељска и ни крај памети ми није падало да би могло бити икаквих проблема, навео је Трифуновић.

Познати глумац је рекао да је за Дивјака први пут у животу чуо када је екипа филма из Мостара кретала за Сарајево и кад је неко јавио да су у Сарајеву демонстрације због хапшења Дивјака.

"Извињавам се ако сам овим актом било кога повредио, заиста није било намере", рекао је Трифуновић.

Број коментара 45

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи