Бајкери стигли на Косово

Око хиљаду бајкера стигло у Косовску Митровицу у оквиру акције "Бајк рок мисија 2010". Планирано да се акцијом финансира школовање деце без родитељског старања и обнова цркве Светог Димитрија у Звечану.

Неколико хиљада грађана Косовске Митровице дочекало је вечерас мотоциклисте који су у град на Ибру дошли у оквиру четврте "Бајк рок мисије" и хуманитарног концерта.

Колона са хиљаду мотоциклиста, дуга више километара, која је данас кренула из Београда, у Косовску Митровицу је стигла око 19 сати.

У оквиру мисије која ће трајати до понедељка, 28. јуна, бајкери ће одржати низ хуманитарних акција.

"Планирамо да покренемо акцију "Сваки бајкер-једно дете", односно покушаћемо да финансирамо школовање деце са Косова и Метохије која су остала без родитељског старања", рекао је председник мото клуба "Харли Дејвидсон" Милић Радевић.

Радевић је додао да ће бајкери такође покренути обнову цркве Светог Димитрија у Звечану, добровољно дати крв и одржати два хуманитарна концерта.

У мисији, чији су организатори Нафтна индустрија Србије и клуб "Харли Дејвидсон" учествоваће мото клубови из Србије, Грчке, Босне и Херцеговине, Хрватске, Републике Српске, Бугарске, Мађарске, а сви учесници моћи ће да на две пумпе до Косовске Митровице сипају бесплатно гориво, које је обезбедио генерални спонзор НИС.

Први караван мотоцикиста из Београда ка Косову кренуо је пре четири године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи