Сакупљен новац за платане

Новац за куповину платана који ће бити засађени у Булевару краља Александра прикупљен за само три недеље. Булевар ће на јесен добити 483 стабла, 60 више него што их је било.

Градоначелник Београда Драган Ђилас рекао је да је за само три недеље сакупљен сав новац за куповину платана који ће бити засађени након реконструкције у Булевару краља Александра и захвалио свим донаторима који су у томе помогли.

"Новац је прикупљен у акцији 'Дар за Булевар' која је почела пре три недеље, a Булевар ће на јесен добити 483 стабла, чак 60 више него што их је било", истакао је Ђилас.

"Користим ову прилику да се захвалим свим донаторима, а њих је пуно - од наших суграђана, преко појединаца из иностранства, до фирми које послују у Београду и региону, што су препознали нашу идеју да заједнички учествујемо у улепшавању Београда", рекао је градоначелник.

Ђилас је навео да ће новац из градског буџета који би иначе био смерен на куповину платана, град сада моћи да преусмери у неке "друге пројекте који ће у времену тешке кризе Београђанима омогућити квалитетнији живот".

"Садићемо први пут у нашем граду оно што је иначе пракса свуда у Европи, а то су зрела стабла пречника 15 центиметара и висине троспратнице", рекао је Ђилас.

"Као градоначеник Београда поносан сам на све који су подржали ову акцију и свима им поручујем - хвала за Булевар. Посебно компанијама и појединцима који су кроз њу одлучили да обележе своје пословне и приватне јубилеје", истакао је Ђилас.

Градоначелник је најавио да ће због великог интересовања град припремити неколико пројеката по предлогу људи који су се јављали и који би да донирају средства Београду како би га учинили лепшим.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи