Опроштај од Бекима Фехмијуа

На Новом гробљу кремирани посмртни остаци глумца Бекима Фехмијуа. Кремацији присуствовао велики број позоришних и филмских стваралаца из земље и иностранства, породица и пријатељи, као и председник Србије Борис Тадић и министар Драган Шутановац.

Посмртни остаци великог глумца Бекима Фехмијуа кремирани су на Новом гробљу у Београду, а комеморација ће бити одржана у уторак, 22. јуна у Југословенском драмском позоришту.

Кремацији је присуствовао велики број његових колега, позоришних и филмских стваралаца из земље и иностранства. Пријатељи, поштоваоци, медијски и политички угледници.

Уз ковчег су стајали Бекимови најближи - супруга, синови, снаха и унука. Отишао је уз звуке Бетовена. Није било говора.

Супруга Бранка је за крај отпевала њихову заједничку песму "Плови, плови наш мали чун".

Последњу почаст трагично преминулом глумцу одали су и председник Србије Борис Тадић и министар одбране Драган Шутановац.

РТС је испоштовала молбу породице да се не снима у сали за кремације.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи