Преминуо кошаркаш Ненад Грозданић

Играч кошаркашког клуба Нови Сад Ненад Грозданић, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи пре месец дана, преминуо је у Клиничком центру у Крагујевцу.

На Одељењу интезивне неге Клиничког центра Крагујевац, ноћас је преминуо играч кошаркашког клуба Нови Сад Ненад Грозданић (20).

Грознадић је задобио тешке повреде главе у саобраћајној несрећи која се пре месец дана догодила на делу аутопута код Јагодине.

Према речима доктора Радивоја Николића, директора Центра за Хирургију Клиничког центра, Ненад Грозданић је од тренутка несреће, животно угрожен, са тешким повредама главе, био прикључен на апарате за дисање.

У саобраћајној несрећи повређена су још петорица играча из Новог Сада. Тренер клуба који је  задобио тешке телесне повреде налази се на лечењу у Клиничком центру у Новом Саду.

Министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић упутила је телеграме саучешћа породици трагично настрадалог кошаркаша Ненада Грозданића, Кошаркашком савезу Србије и кошаркашком клубу Нови Сад.

"Овакав трагичан крај једног младог живота и спортске каријере све нас је дубоко потресао. До последњег секунда надали смо се да ће се Ненад опоравити. Сви запослени у Министарству омладине и спорта саосећају са болом Ненадове породице и клупских другова. У име Министарства омладине и спорта и у моје име, примите изразе најдубљег саучешћа", навела је Самарџић Марковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи