Преминуо Бода Ивковић

Слободан Бода Ивковић, доскорашњи извршни директор продукције РТС-а преминуо у 66. години. Ивковић је у Радио-телевизији Србије радио 40 година, а у пензију је отишао пре три месеца.

Доскорашњи извршни директор продукције Радио-телевизије Србије, Слободан Бода Ивковић, преминуо је синоћ у 66. години у Београду. После скоро четири деценије рада у Радио-телевизији Србије, где је радио као организатор, у пензију је отишао пре три месеца.

Бода Ивковић је дипломирао на одсеку телевизијске и филмске организације Факултета драмских уметности у Београду.

У Телевизији је почео да ради седамдесетих година, у редакцији за културу, касније је радио као продуцент у филмском и забавном програму Телевизије Београд.

У Информативном програму провео је више од две деценије, најчешће као носилац главних и најзнацајнијих пројеката.

Када је РТС обелезавао 50. рођендан, преузео је највећи део посла у организацији пројекта. Ентузијазмом и инвентивносћу био је пример колегама, увек располозен да знање и искуство пренесе младима, са којима је највише и волео да сарађује.

Слободана Ивковићу памтићемо по високом професионализму и ведром духу до последњег радног дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи