Станови за 36 породица у Грачаници

Члановима 36 српских породица данас су у Грачаници уручени кључеви нових станова, изграђених средствима општине.

Председница Општине Грачаница Љиљана Шубарић рекла је приликом уручења кључеве да се ради о  породицама које дуги низ година чекају на решавање једног од највећих животних питања.

Сузана Коматовић је после много година подстанарског живота коначно добила кров над главом.

"Хвала општини што је разумела мој положај и помогла ми да се коначно скрасим међу своја четири зида2, рекла је Коматовићева.

У стембену зграду преко пута новог вртића у Грачаници уселиће се и докторка Јелена Милошевић из Горње Гуштерице, самохрана мајка малог дечака.

"Становала сам приватно, обратила сам се оштини и градоначелница ми је изашла у сусрет и због тога сам јој веома захвална. Данас сам потписала уговр и уручени су ми кључеви стана и то је нешто што нема цену. Коначно могу да кажем да ја и моје дете имамо кров над главом и желим свим будућим станарима мир, срећу и благостање", рекла је Милошевићева.

Пожелевши да у новом дому буду срећни, спокојни и задовољни, председница општине Грачаница Љиљана Шубарић је додала да је овај чин велики успех за локалну самоуправу која ће у овој години стамбено збринути 130 породица.

"То је читаво село. Локална самоуправа ради и наставиће да се бори, да гради и ствара бољу будућност за своје суграђане", нагласила је Шубарићева.

Како је речено током наредних дана биће уручени и кључеви за још осам стамбених јединица у Лапљем Селу.

Станови у Грачаници изграђени су пре неколико година, али нису усељени јер је конкурс поништаван више пута, а након што је листа добитника доспела у јавност октобра 2023. године.

Грађани незадовољни поделом станова тада су протестовали испред зграде општине и упутили жалбе локалној самоуправи.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи