Читај ми!

Менаџер "Јуре" у Лесковцу суспендован због напада на раднице

Компанија "Јура" у Лесковцу суспендовала је менаџера и најавила покретање поступка против њега, пошто је јуче, како наводе сведоци, бацао столице и викао на две раднице. Оне су због инцидента затражиле лекарску помоћ.

Корпорација "Јура" огласила се поводом инцидента који се јуче догодио у њиховој фабрици у Лесковцу, кад је менаџер компаније из Јужне Кореје, према речима сведока, бацао столице и викао на две раднице, после чега су оне због стреса затражиле лекарску помоћ у Ургентном центру лесковачке Опште болнице.

Наводе да је руководство компаније предузело све расположиве мере да би утврдило све чињенице и околности везане за тај "немио догађај”.

"Лице за које постоји сумња да је својим понашањем прекршило радну дисциплину прекорачењем својих овлашћења је одлуком менаџмента већ суспендовано са посла, а против њега ће бити покренут дисциплински поступак ради утврђивања његове одговорности”, наводи се у саопштењу.

Уколико се утврди да је дошло до прекршаја радне дисциплине, додаје се, запослени ће бити санкционисан, не искључујући ни могућност отказа.

"Јура” у саопштењу изражава дубоко жаљење због тога што су колегинице доживеле непријатност, због чега су биле принуђене да затраже и медицинску помоћ.

Иначе, део радника "Јуре" у Лесковцу летос је протестовао због, како су наводили. ниских плата, лоших услова рада, притисака и укидања бонуса за сваки изостанак.

субота, 28. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи