Читај ми!

Маја чека на вакцину која може да јој спасе живот - потребна јој је наша помоћ

Маји Бабић из Ирига потребна је наша помоћ. Требало би да прими вакцину која може да јој спасе живот. Кошта седам и по милиона динара.

Маја Бабић има 37 година и више од две године бори се са тешком болешћу.

"После бројних хемотерапија, имунотерапија, дошла сам до последње опције, то је терапија у виду таблета која тешко да може помоћи, али сам такође дошла до сазнања да ми може помоћи персонализована вакцина која се производи у Немачкој, са којом је успех велики, али је цена изузетно висока. Потребно ми је 70.000 евра за почетак јуна", каже Маја.

Њен брат Митар, заједно са пријатељима, покушава да помогне Маји да се што пре скупи новац кроз разне хуманитарне акције.

“Нажалост, нисмо сакупили много. Ми смо кроз бројне акције, мотоскуп журке, ноћне базаре, скупили четвртину потребних средстава. Она је лечена на Институту у Сремској Каменици годину и по дана, касније је лечена у Турској где је терапија коју је примала деловала”, каже Мајин брат Митар.

Иако су њен брат и пријатељи организовали неколико акција, успели су да прикупе само део новца потребног за лечење.

“Седам и по милиона јесте велика сума, али кад би поделили, то је као да сваки становник Србије да мало више од једног динара. Ја бих замолио све становнике Србије, као и Града Београда, да помогну”, каже Митар.

Маји су дијагностификовали канцер дебелог црева тек када је метастазирао на друге органе. Време јој није савезник, па свака наша порука са садржајем 1527 на број 3030 много значи.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара