Читај ми!

Нутрициониста: Природни воћни сокови за јачање имунитета зими

Са доласком зиме и хладних дана јачање имунитета постаје посебно значајно, а свакодневни избори у исхрани кључни за здравље организма.Нутриционисти напомињу да је у овом периоду нарочито важно да оброци буду нутритивно богати, са посебним фокусом на свакодневни унос витамина и минерала.

Ивана Мишић, струковни нутрициониста-дијететичар истиче да се све ово може обезбедити кроз разноврсну и балансирану исхрану, као и одабиром квалитетних производа који чувају најбоље од природе.

"Кључ снажног имунитета је у квалитетној исхрани која организму даје све потребне нутријенте да се избори са изазовима које доноси овај период године. То првенствено подразумева редован унос воћа и поврћа, чиме се обезбеђују неопходне хранљиве материје. Природни сокови без вештачких адитива, због тога, могу да буду добра и лако доступна алтернатива за јачање имунитета током јесени и зиме“, објашњава Ивана Мишић.

Хладно цеђени сокови без вештачких адитива могу се пронаћи у најближим "Макси", "Мега Макси" и "Темпо" продавницама.

Произведени спором методом цеђења која чува свежину и нутритивну вредност воћа, ови свежи напици задржавају све витамине и минерале, пружајући укусне, здравије изборе на дохват руке.

Воћни сокови само су део асортимана Nature’s Promise међу којима се могу пронаћи квалитетни органски производи, производи без глутена и лактозе, вегетеријански производи као и они са смањеним садржајем соли, масти или високим садржајем протеина.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи