Читај ми!

На апел грађана поставља се сигнализација у селу Мала Плана код Прокупља

Почело је постављање вертикалне и хоризонталне саобраћајне сигнализације на делу магистралног пута Ниш–Приштина кроз једно од највећих прокупачких села Мала Плана, чиме ће бити повећана безбедност свих учесника у саобраћају, а посебно пешака.

Како је саопштило Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, постављање саобраћајне сигнализације је почело по налогу министра Горана Весића.

"Одмах пошто сам видео прилог на РТС-у о проблему који имају ученици Основне школе 'Светислав Мирковић Ненад' у Малој Плани у општини Прокупље, дао сам налог да се уради пројекат којим би проблем био решен како би била обезбеђена безбедност ученика", рекао је Весић.

Весић је навео да је пројекат 18. октобра добио позитивно решење ресорног министарства и да су "Путеви Србије" добили налог да одмах крену са реконструкцијом тог дела пута.

Према речима Небојше Чубрила из "Путева Србије", биће постављена комплетна хоризонтална и вертикална сигнализација.

"Поставићемо комплетну стандардну и нестандардну сигнализацију, односно путоказну сигнализацију. Такође, имаћемо пешачке ограде, две вештачке избочине на којима ће бити обележени пешачки прелази, детекторе брзине као и трептаче испред пешачких прелаза", казао је Чубрило, како је саопштило Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи