Читај ми!

Девојка пала са четири метра висине у холу ФТН-а у Новом Саду, у критичном је стању

Двадесетдвогодишња девојка пала је са висине у холу Факултета техничких наука у Новом Саду.  Како је РТС-у потврђено, она је у критичном стању.

Јутрос око 9 часова, женска особа (2001. годиште), пала је са висине од око четири метра између степеништа, рекао је за РТС доктор Зоран Круљ из новосадске Хитне помоћи.

Како је РТС-у потврђено у Клиничком центру Војводине, М. П. је критичног општег здравственог стања.

"Након спроведеног дијагностичког протокола, пацијенткиња је примљена на Клинику за анестезију и интензивну терапију где се спроводе мере интензивног лечења", наводи Синиша Кнежевић, пи-ар Клиничког центра Војводине.

Факултет: Студенткиња пала након што јој је позлило

Огласио се и Факултет техничких наука у Новом Саду наводећи да је студенткиња пала на степеништу факултета након што јој је позлило, као и да је том приликом задобила телесне повреде.

"Свесни смо тешког тренутка за М. П. и њену породицу и изражавамо саосећајност са њима. О здравственом стању наше студенткиње јавност ће бити обавештена у наредним сатима, када Клинички центар Војводине изврши неопходне прегледе и анализе и дају оцену тренутног здравственог стања повређене", наводи се у саопштењу факултета.

Додају да је део зграде у ком се догодила несрећа затворен због увиђаја полиције, а да се у осталим деловима факултета активности обављају према предвиђеном распореду.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи