Читај ми!

Пашалић тражи хитну реакцију надлежних због насиља над женом у Сремској Митровици

Полиција је саопштила да је ухапшен мушкарац због сумње да је испред сремскомитровачке болнице ударио бившу супругу у пределу главе, почупао је за косу и угризао за образ наневши јој лаке телесне повреде, након чега је побегао. Заштитник грађана, поводом информације да је тај мушкарац прекршио изречену меру забране приласка, проверава рад више органа управе. МУП позива грађане да пријаве сваки вид насиља.

Поводом информације која се појавила у средствима јавног информисања да је мушкарац ујео бившу партнерку за образ у Сремској Митровици и тиме прекршио изречену меру забране приласка, заштитник грађана покреће испитне поступке контроле законитости и правилности рада више органа управе, наводи се у саопштењу омбудсмана.

Уколико су наведене информације из медија тачне, неопходна је хитна реакција надлежних органа ради заштите живота жене и чланова њене породице, навео је заштитник грађана Зоран Пашалић.

Пашалић је истакао да на било који облик насиља има нулту толеранцију и представници институције Заштитника грађана биће у најскоријем року на терену ради утврђивања свих чињеница и околности које су довеле до таквог чина, наводи се у саопштењу.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво