Читај ми!

Унапређена куповина за све "Макси онлајн" купце

"Делез Србија" наставља да подиже стандарде у области малопродаје отварањем првог специјализованог складишта за онлајн дистрибуцију хране у Србији. Овај модерни центар, изграђен на Бежанијској коси у Београду, омогућава бржу, комплетнију и ефикаснију доставу производа корисницима "Макси онлајн" продавнице, а уједно представља наставак посвећености компаније дигитализацији и сталном унапређењу корисничког искуства.

Дистрибутивни центар на Бежанијској коси прави је технолошки бисер опремљен најсавременијом опремом и софтверима, осмишљен тако да одговори на све захтеве савременог купца.

Простире се на чак 6.700 квадратних метара и тиме омогућава складиштење широког асортимана производа у оптималним условима, гарантујући њихову свежину и квалитет приликом доставе.

За кориснике "Макси онлајн" продавнице овај центар значи краће време чекања, шири избор производа, бољу доступност и поузданост у испоруци.

Изграђен је према светским стандардима у области интернет продаје и поседује капацитет да одговори на растуће потребе тржишта. У њему ће до краја године радити 500 запослених, обучених да ефикасно и брзо обраде, припреме и дистрибуирају сваку наруџбину.

Они ће, кроз сталне тренинге и едукације, располагати најновијим знањима из области онлајн дистрибуције, чиме се осигурава да сваки корисник добије највиши стандард услуге.

"Последњих 15 година активно уважавамо све коментаре и сугестије 'Макси онлајн' купаца, а са сваким унапређењем функционалности продавнице нашу услугу подижемо на виши ниво. Отварање новог Дистрибутивног центра по највишим стандардима градње, био је природни корак за нас, али и одговор на све већи број активних купаца који желе да онлајн поруџбина буде достављена у време и на локацију која њима одговара уз савршен третман и логистику. Овом инвестицијом, која је вредна 11 милиона евра, подигли смо ниво квалитета испоруке за све онлајн купце, а нашим колегама омогућили одличну локацију за рад која ће нам помоћи да одржимо позицију тржишног лидера у електронској трговини у Србији“, истакао је при пуштању у рад новог Дистрибутивног центра Никола Зечевић, директор дигиталног пословања у компанији "Делез Србија".

"Макси онлајн" продавница у понуди има широк асортиман прехрамбених и непрехрамбених артикала, а велику погодност, сем одабира адресе, представља и могућност избора термина доставе који купцу највише одговара.

Уз помоћ напредне технологије и сталних иновација, међу којима је свакако и овај јединствени магацин за онлајн дистрибуцију, компанија остаје посвећена пружању највишег искуства куповине и одговарању на потребе својих купаца у дигиталном добу.

Компанија "Делез Србија" нуди и дигиталну апликацију лојалности која омогућава персонализоване попусте и уштеду кућног буџета.

Апликација "Мој Макси“ уз помоћ напредних алгоритама прати навике корисника и креира персонализоване понуде и попусте, а за годину и по дана рада бележи више од милион корисника.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару