Читај ми!

Девојка се породила на перону Аутобуске станице у Београду

Осамнаестогодишња девојка породила се у тоалету на долазном перону Аутобуске станице у Београду.

Осамнаестогодишњакиња која се породила у тоалету на Аутобуској станици у Београду је добро, као и њен новорођени дечак.

Како је РТС незванично сазнао, осамнаестогодишњој жени термин за порођај био је крајем августа. Она се са мајком и старијим дететом враћала у Прокупље, али беба је одлучила раније да дође на свет.

Мајка је, ништа не слутећи, отишла до тоалета на аутобуској станици и тамо се сама породила. Хитна помоћ је позив добила у 13 сати и четири минута.

питању је највиши степен хитности, за неколико минута смо се нашли на лицу места. У питању је главна Аутобуска станица, одлазни перони. Добили смо позив који је гласио да се девојка породила у тоалету. Када смо стигли, затекли смо госпођицу са малом бебом, у питању је мушка беба која је била свесна и дисала је. Порођај је протекао уредно, ми смо збринули и мајку и бебу и одвели смо их у Народни фронт", каже за РТС докторка Милица Миња Томић из Хитне помоћи.

Овај дан упамтиће и екипа Хитне помоћи која раније није имала сличан случај.

"Мојој екипи је ово први случај оваквог типа, тако да је ово једна лепа вест за нас. И даље је ту адреналин, и даље нас није пустило, али оно што је најбитиније је да се све добро завршило тако да наш посао је обављен онако како треба", наглашава докторка Томић.

Према последњим информацијама, мама и беба су добро и за који дан би требало да буду пуштени кући из Клинике "Народни фронт".

субота, 12. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи