Читај ми!

Вучић честитао Рамазански бајрам: Искрено желим да празник проведете у спокоју и задовољству

Државни званичници Србије честитали су Рамазански бајрам реис-ул-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести.

Председник Александар Вучић је у честитки изразио жељу да Бајрамска порука вечне и непролазне љубави Божје надахне сваког верника да празничну радост дели са својим ближњима, јачајући у душама трајне људске вредности љубави, поштовања и разумевања.

"Искрено желим да Рамазански бајрам дочекате и проведете у спокоју, задовољству и уверењу да у Републици Србији и њеним државним органима имате добронамерног партнера, увек спремног за решавање свих питања на добро Републике Србије и свих њених грађана", пише у честитки, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

И председница Владе Ана Брнабић честитала је Рамазански бајрам свим грађанима исламске вероисповести, реису-л-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду Насуфовићу и председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду Дудићу.

"Изазовна времена попут данашњег подсећају нас да је од суштинске важности окренути се истинским вредностима, неговању толеранције, солидарности, духовне слоге и традиције. Богатство наше земље јесте у различитостима, чије нас постојање обавезује на међусобну сарадњу, уважавање и поштовање", наводи Брнабићева. 

Празник је честитала и министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић.

"Рамазански бајрам је изузетна прилика да покажемо толеранцију, поверење, разумевање, међусобно уважавање и суживот народа, вера и култура, као што нам налаже вишевековна традиција на нашим заједничким просторима", поручила је министарка у честиткама које је упутила реис-ул-улеми Исламске заједнице Србије и главном муфтији Исламске заједнице у Србији.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи