Без договора у Аутопревозу "Морава"

Пропали још једни преговори синдикалаца Аутотранспортног предузећа "Морава" у Врњачкој Бањи са власником фирме да им се исплате преостале зараде. Наставља се штрајк и блокада аутобуске станице.

Вишечасовни преговори, који су се завршили касно синоћ, између радника и власника Аутопревоза "Морава" у Врњачкој Бањи, нису дали резултате.

Представници синдиката друмског саобраћаја који су учествовали у преговорима у Врњачкој Бањи изразили су захвалност општинском руководству, али незадовољство односом власника "Мораве" Остојом Тегелтијом према запосленима.

Радници нису прихватили предлог општине да им авансно уплати 2,5 милиона динара за превоз ђака, јер не верују да ће власник уплатити остатак дуга.

"Мислим да послодавац није на висини оног што сам очекивао да може да уради", рекао је Ранко Божић из Синдиката запослених у друмском саобраћају.

Власник радницима дугује од три до осам личних доходака, доприноса и дневница за последње две године. Укупан дуг према радницима је 40 милиона динара.

Радници АТП "Морава" су најавили радикалније протесте.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи