РТС најгледанија национална ТВ

Најгледанија телевизија у 2009. години је Радио-телевизија Србије. Иза ње се налазе телевизије Пинк, Б92 и Фокс. Грађани Србије већ пет година највише верују Дневнику РТС-а, за 45 одсто гледалаца Дневник 2 је основни извор информисања.

Србија воли утамице, а резултати телевизијског такмичења за 2009. годину су следећи: на четвртом месту је телевизија Фокс, на трећем месту Б 92, на другом месту је телевизија Пинк, док прво место, пету годину заредом, припада Радио-телевизији Србије.

Граћани Србије су европски рекордери у дужини дневног гледања телевизијског програма. Последњих 30 година премијерне серије РТС-а окупљале су испред екрана три генерације гледалаца.

Када у конкуренцији 100 кабловских и седам националних телевизија серије РТС-а прати више од 72 одсто публике, онда то више није телевизијски већ социолошки феномен.

Грађани Србије већ пет година највише верују Дневнику РТС-а. У 2009. години за 45 одсто гледалаца Дневник 2 је основни извор информација.

Међу пет најгледанијих ауторских емисија у 2009. години нашле су се емисије јавног медијског сетрвиса.

Све што се дешавало у светском и домаћем спорту грађани Србије могли су да прате на РТС-у. Од 10 најгледанијих спортских преноса свих 10 је емитовано на РТС-у.

РТС је преносила и најзначајније догађаје у земљи и свету.

Када се догоди нешто што вас обрадује или узнемири -притисните број један на даљинском управљачу и ту је РТС.

Радио-телевизија Србије је 2009 години била најбоља у апсолутној конкуренцији, у конкуренцији серија, филмова, информативних и забавних емисија.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи