Богатство деветочлане породице Диденко

Валентин и Тања Диденко из Зрењанина имају седморо деце и не би се разликовали од других породица са више малишана, да судбина није умешала прсте. Они су, у једној години, добили четворо деце, два пута близнакиње.

Након Луке, Нађе и Дуње породица Диденко прошле године добила је и близнакиње Лену и Лану. Међутим, занимљиво је то да су и овог новембра, тачније пре две недеље, добили још две близнакиње, Валентину и Ирину.

"Први пут је било изненађење. Други пут смо очекивали, дечака, само једно дете", каже мама Тања.

Уз седморо деце у Вршачкој улици у Зрењанину увек је весело, али увек има посла и обавеза. Тада и најмлађи помажу.

"Држим бебе и храним их. Правим им да једу, и није ми тешко", каже мала Нађа.

Бака Жужика је поносна на своје унуке. "Деца су наш дар, оно што остављамо у наслеђе будућим генерацијама", рекла је Жужика.

Ипак, најпоноснији је двадесетседмогодишњи тата Валентин, који каже да је уз оволико деце дан често прекратак за све обавезе.

На питање да ли ће да има још деце, Валентин ипак мисли мислим да је доста.

У шали тата Валентин каже да ће сада морати да полаже возачки испит за Д категорију, јер за свако путовање или породичан излет сада ће им требати мини бус.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи