Новогодишњи поклони за децу у Сигурној кући

Чланови Градског већа Драгомир Петронијевић и Ивана Томић уручили су пакетиће, прибор за цртање и пакете хране деци у Сигурној кући.

Жеља је да се малишани обрадују и развеселе за новогодишње празнике, а пакетићи су набављени из сопствених средстава.

"Кориснице Сигурне куће су се изјасниле да су задовољне ИТ обукама, а разговарали смо и о свим досадашњим програмима како би стечена знања могле да употребе за заснивање властитог бизниса. Желимо да их системски оспособимо како би што лакше дошли до посла. Наставићемо и убудуће да радимо са њима, да им помажемо да начине први корак у осамостаљивању и омогућимо да стекну економску независност како не би зависиле од насилника", рекао је Петронијевић.

Додао је да се до сада показало да је највећи проблем ових жена то што то што су економски зависне.

"Тиме што ћемо им помоћи да се запосле, омогућићемо им да лакше преброде тешку ситуацију и са својим малишанима отпочну нови живот", нагласио је Петронијевић.

Са њима су били и начелница Градске управе Града Београда Сандра Пантелић, директор Градског центра за социјално предузетништво Миодраг Пешић, секретарка за предузетништво Привредне коморе Србије Бранкица Симанић, координаторка Сигурне куће Весна Станојевић, као и привредници са Вождовца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи