Београд најпривлачнији у време новогодишњих празника

Недељама се Београд припремао за дане који су пред нама. Богатство забавних садржаја на територији града, чине нашу престоницу најпривлачнијом у региону у време новогодишњих празника.

Под називом "Београдска магична зима", новогодишњој атмосфери, овог су се децембра прикључили и Савска променада и Ташмајдан. Амбијент као из бајке са дрвеним кућицама и богатом декорацијом.

Београд ове зиме има чак 11 клизалишта, и на већини њих клизање је бесплатно целог дана или у одређеним терминима. За најмлађе ту је и "Трг Бајки" где се играју позоришне представе инспирисане српским бајкама и оним које су изашле из пера браће Грим.

Вечерас и у суботу увече, код Дома народне скупштине организују се концерти, а љубитељи класичне музике, у Нову 2017. ући ће уз звуке најпопуларнијих арија на бесплатном концерту у Центру "Сава".

И док се остали одмарају од бурне новогодишње ноћи, Београђани, сваког 1. јануара излазе у Улицу отвореног срца. Раније се та манифестација која увек има хуманитарни карактер одржавала само у Светогорској улици, али је последњих година, на својој територији организују и многе друге градске општине.

Манифестацији се овог 1. јануара прикључује и Савска променада.

Пред нама су забавни дани. Надамо се да ћемо их провести у великом друштву које ће поред домаћих чинити и страни туристи. Лепа прилика да се добро забавимо и добро зарадимо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи