Признања новинарима РТС-а

На завршној свечаности 11. Фестивала телевизијског и новинарског стваралаштва "Прес витез" у Зрењанину, међу награђенима је највећи број новинара РТС-а - Зоран Станојевић, Невенка Ђелић, Наталија Видић, Новица Савић, Јелена Божовић и Ненад Томашевић.

Награду "Миливоје Мића Орловић" за ТВ лице године добио је уредник Радио-телевизије Србије Зоран Станојевић, а Златна плакета за животно дело уручена је Јакши Шћекићу, оснивачу бројних програма и емисија Телевизије Београд.

Златни запис Вечерњих новости припао је Невенки Ђелић из Дописништва РТС-а у Крагујевцу, док је Златну плакету освојила репортажа "Камени кровови" Наталије Видић из ужичког Дописништва РТС-а.

У категорији Информативног стваралаштва све награде су припале новинарима дописницима наше куће: златна медаља Јелени Божовић из Ужица, сребрна медаља Новици Савићу из Пожаревца и бронзано одличје Ненаду Томашевићу из Шапца.

Фестивал "Прес витез" окупља ауторе из Србије и региона, а ове године за награде се надметало 130 новинара, сниматеља и монтажера у категоријама документарног и информативног стваралаштва телевизијског и радијског програма.
 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи