Завршен Балкан тјуб фест у Београду

У Београдском Центру Сава завршен је дводневни регионални фестивал Балкан тјуб фест који је окупио најбоље јутјубере из региона, који су изабрани после двомесечног гласања. Њих 120 има више од милијарду прегледа на интернету, а гости су дошли да се уживо упознају са својим идолима.

Завршно вече обележила је додела награда јутјуберима у више категорија а приказан је и филм који су они припремили у току фестивала. Највише посетилаца било је међу најмлађима а најпосећенији део сајма био је онај са ретро игрицама.

"Оба дана сам на Балкан тјуб фесту и допада ми се што су неке лајв игрице, што су јутјубери били и што имају игрице по целом Сава Центру", каже мали Алекса.

Луки је омиљени део био Балкан тјуб фест филм.

У ВИП зони јутјубери затекли смо јутјубере из земље и региона у помало необичној забави. Из Хрватске догађај је пратило 11 медијских редакција.

"Прошле године нисам био али сви кажу да је ове године пуно боља организација и све, али наравно, друштво је најбоље", рекао је Илија Равлић Нугато из Загреба.

Петра Лејзи Веј каже да је из године у годину све боље.

Економски ефекти још нису израчунати, али организатори су истакли да велики број посетилаца и спонзорски пул од углавном домаћих фирми, говори о економском потенцијалу фестивала.

"Помирили смо читав регион, имали смо 120 учесника из целог региона за који је гласало 80.000 клинаца, и не само клинаца него људи до 35 година. Мислим да Јутјуб сцена осваја и добија велики простор у медијима, тако да... Видећемо шта ћемо направити", рекла је Мирјана Влаисављевић, директорка Балкан тјуб феста.

За два дана Балкан тјуб фест окупио је 12.000 посетилаца, за разлику од прошле године када их је у једном дану било 4.500. Припремљено је 24 сата програма на две бине а публику је забављало 120 најпопуларнијих јутјубера из региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи