Министарство објавило слободан термин за пријем Јанковића

Министарства за рад запошљавање, борачка и социјална питања саопштило је да је, иако и даље сматра да јавна полемика није примерено средство комуникације између Министарства и Заштитника грађана, принуђено да одговори на "увредљиво и неистинито писање" заштитника грађана Саше Јанковића.

Јанковић је раније саопштио да је министар Александар Вулин одбио његов захтев за састанак поводом најављеног укидања повраћаја пореза на додату вредност за куповину хране и опреме за бебе и могућности повећања износа родитељског додатка због, како је рекао, наводне ненадлежности.

"Господину Саши Јанковићу је писмено и усмено понуђен термин за састанак са министром Александром Вулином. Пошто се у Министарству за рад сваки дан третира као радни, понудили смо први слободан термин, а то је недеља, 2. октобар, у 7.30 часова, када почиње наше радно време", наводи се у саопштењу.

Како се додаје, одговорено је писмено да Јанковић није у могућности (без улажења у детаље), а на питање Министарства када ће бити у могућности, усмено је одговорено да Јанковић не ради викендом.

"Саша Јанковић има право да не ради викендом и ми се извињавамо што смо стекли погрешан утисак да је састанак важан. Због природе посла којим се бави само Министарство и области у којој делујемо, наше Министарство, као и министар, раде сваког дана без обзира на то да ли је у питању недеља или неки други дан", истиче се у саопштењу Министарства.

У саопштењу се додаје да им је жао што Јанковић није у стању да се уздржи од изношења неистина и увреда и да је у сваком случају, следећи слободан термин министра у 7.30 часова, у понедељак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи