У суботу Отворени дан на аеродрому Батајница

На војном аеродрому Батајница 1. октобра биће одржана манифестација Отворени дан у организацији 204. ваздухопловне бригаде, а посетиоци ће имати прилику да огледају изложбу ваздухоплова, технике и наоружања, као и летачки програм.

У програму учествују авиони МиГ-29, Супергалеб Г-4, Ласта, Утва као и хеликоптери Газела и Ми-8/17Б5.

Како је саопштено из Министарства одбране, програм ће отворити припадници Специјалне бригаде Војске Србије изводећи падобранске скокове са заставама Србије и Војске Србије.

Манифестација Отворени дан се реализује са циљем приказа обучености припадника Ратног ваздухопловства и Противваздушне одбране (РВиПВО) и Војске Србије за извршавање задатака из додељених мисија а традиционално је посвећена свим љубитељима војног ваздухоловства и војне технике, ученицима основних и средњих школа као и широј јавности.

У програму ће, поред 204. ваздухопловне бригаде, учествовати и припадници других јединица РВиПВО, припадници Специјалне бригаде и Центра за летна испитивања са аеродрома Батајница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи