Читај ми!

Шведска министарка: Напредак на овогодишњој паради

Овогодишња парада поноса и друга манифестација ЛГБТ особа која је организована, биле су изузетно успешне и учињен је напредак, рекла је у интервјуу за РТС министарка културе и демократије у шведској влади Алис Бах Кунке.

Упркос чињеници да су овогодишњу Параду поноса и друге манифестације ЛГБТ особа морале да обезбеђују јаке полицијске снаге учињен је значајан напредак, рекла је шведска министарка културе и демократије.

"Убеђена сам да је парада била успешна. Цео живот путујем по свету и пратим промене, на плану слобода и људских права. Потребно је време. Нажалост, сада је било потребно да је обезбеђују јаке полицијске снаге, можда ће бити потребно још неколико година, али ствари ће се променити. Пре или касније, неће нам више бити неопходна полиција да штити учеснике параде од оних који не подржавају људска права", рекла је Алис Бах Кунке у интервјуу за РТС.

Цео интервју са шведском министарком биће емитован у емисији "У свету".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи