Читај ми!

Отклоњен квар на трафостаници, нема повређених у инциденту

Снабдевање струјом грађана у појединим деловима Београда је успостављено, после инцидента на Бежанијској коси у којем нико није повређен, изјавио је министар енергетике Александар Антић. До инцидента дошло током радова на реконструкцији трафостанице.

Министар Александар Антић је Танјугу рекао да је до прекида у снабдевању струјом дошло због инцидента на трафостаници "Београд 5", на Бежанијској коси, у којем, на срећу, нико није повређен.

Извршена је брза реакција и квар је отклоњен, рекао је Антић и додао да је са директором "Електромреже Србије" (ЕМС) Николом Петровићем одмах изашао на лице места.

У ЕМС-у је објашњено да је до инцидента дошло током радова на реконструкцији трафостанице, напона 220/110, на Бежанијској коси.

Током радова "отказала" је једна корпа у којој су двојица радника монтера обављала посао на реконструкцији трафостанице и која је због тога додирнула место са напоном.

Радници, истичу у ЕМС-у, на срећу, нису повређени, али су свакако упућени на лекарски преглед.

У саопштењу ЕМС-а се наводи да су око 15 сати без струје остали Нови Београд, Земун, делови Жаркова, Макиша и центра града, као и Стара и Нова Пазова.

Веома брзо је, алтернативним путем, напојен део потрошача, укључујући центар града и Макиш.

Екипе ЕМС-а одмах су изашле на терен, а потпуна нормализација снабдевања електричном енергијом свих делова града успостављена је око 15.30.

И "Електропривреда Србије" је саопштила да је на десетак минута дошло до прекида у снабдевању потрошача струјом због квара на трафостаници "Београд 5" "Електромреже Србије".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи