Читај ми!

Апел грађанима да дају крв

Институт за трансфузију крви Србије позвао је све грађане да дају крв, јер на тај начин спасавају живот.

У београдској Улици Светог Саве 39, Институт за трансфузију крви Србије радним даном ради од седам до 19, а суботом од осам до 15 часова, преноси Танјуг.

Надлежне службе раде у Ургентном центру радним даном и суботом од девет до 16 сати, у аутобусу на Студентском тргу радним даном и суботом од девет до 14 и у ТВ Пинк, Јутарњи програм, радним даном од седам до 12 сати.

Данас надлежне службе раде на Звездари, Трансфузиомобил, Цветкова пијаца од 10 до 15 сати, Костолац, Коп Дрмно од 10 до 17, Палилула, ПКБ Ковилово од осам до 10.30, Палилула, ПКБ Падинска скела од 11.30 до 14 часова.

Институт организује и акцију давања крви на Цветковој пијаци у сарадњи са месаром "Нада" данас од 10 до 15 часова.

Сутра 26. августа надлежне службе ће радити на местима Летња кампања, Чукарица, Трансфузиомобил, испред Дома здравља од 12 до 18 и Летња кампања, Богатић, стадион ФК Мачва од девет до 14 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи