Читај ми!

Савет не може да објави податке о Дипосу

Савет за борбу против корупције саопштио је да не може да јавности предочи податке које има о пословању Друштва за изнајмљивање непокретности (Дипос), зато што је у току израда извештаја о раду тог државног предузећа.

"Имајући у виду да Савет ради на изради извештаја, документација не може бити доступна јавности док је израда извештаја у току. Савет ће благовремено извештај доставити Влади, надлежним институцијама и јавности", наводи се у саопштењу, преноси Бета.

Савет за борбу против корупције објашњава да се Дипосу обратио у фебруару 2014, а Републичкој дирекцији за имовину у марту те године, ради прикупљања одређених података о управљању и располагању државном имовином.

У том поступку Дипос није одговорио Савету, већ се Савет морао обратити Поверенику за информације од јавног значаја, након чега је документација почела да пристиже у етапама.

"Дипос никада у целости није удовољио захтеву Савета, док је Републичка дирекција за имовину доставила тражене податке у целости", додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи