Читај ми!

Још без резултата анализе црвене течности у Дунаву

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да још увек није добио никакву информацију о резултатима анализа црвене течности која се пре три дана излила у Дунав.

Вучевић истиче да би волео да осим информације о врсти супстанце која је пронађена у Дунаву, добије и информацију ко је одговоран за њено изливање у реку, преноси Танјуг.

На питање да ли су стигли резултати анализа, Вучевић је поновио да још није добио никакву информацију о том инциденту. Како је објашњено Вучевићу, рок за добијање резултата анализа је седам дана.

"Апелујем и на медије да учине све да се ова тема не оде у заборав и да се сазна ко је одговоран и ко је омогућио да се деси овај инцидент", каже Вучевић.

Црвена течност непознатог порекла примећена је у петак, у води Дунава, на Београдском кеју у Новом Саду.

Радници Главне црпне станице на том кеју су у близини друмско-железничког моста, приметили истицање црвене течности у воду, а руководилац Сектора за односе са јавношћу у ЈКП "Водовод и канализација" Александар Вуковац рекао је да се још не зна о каквој је течности реч, нити одакле потиче.

Екипа "Водовода" урадила је узорковање воде и обавестила Институт за јавно здравље Војводине који ће обавити неопходне анализе.

Резултати анализа, како је тада рекао Вуковац, требало би да буду готови ове недеље на основу чега ће се знати порекло те течности и одакле потиче.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи