Крушевац, настављена изградња зграда после 15 година

У Крушевцу је настављена изградња зграда које је пре 15 година започела тадашња Дирекција за обнову земље у партнерству са Градом. Градилиште су обилшли ресорна министарка Зорана Михајловић и министар одбране Братислав Гашић.

За завршетак две зграде које су деценију и по ругло крушевачког насеља Прњавор, Грађевинска дирекција Србије обезбедила је 259 милиона динара. Рок за завршетак радова је јун следеће године, када ће бити усељена 92 стана.

"Жао ми је што је ово стајало 15 година, али верујем да смо ми ту да поправимо и учинимо ствари бољим. Ово јесте начин да учинимо ствари бољим и да никада више немамо овакве зидине, које нас опомињу да нешто није завршено", каже министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Министар одбране Братислав Гашић најављује и нове станове који ће припасти Војсци Србије.

"Битно је то да ће Министарство Одбране и Војска Србије у првој фази добити 46 станова за припаднике Војске Србије, 32 за размену касарне "Алекса Дундић" у Београду, а 14 од Града Крушевца за Дом Војске у строгом центру града", истиче Гашић.

Један број станова који су некада били планирани за младе брачне парове, добиће Град Крушевац који ће уложити у инфраструктуру, као и инвеститор.

У другој фази која ће почети већ у септембру планирана је изградња другог дела стамбеног комплекса са још 92 стамбене јединице.

Министарка Михајловић, током посете Крушевцу, обишла је канцеларију за обједињену процедуру Градске Управе и Центар за особе са инвалидитетом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи