Читај ми!

Новинари Б92 спречени да поставе питања Терзићу

Један навијач спречио је новинаре емисије Телевизије Б92 "Репортер" да поставе питања директору Фудбалског клуба "Црвена звезда" Звездану Терзићу, пренела је та телевизија.

Навијач са којим се Терзић само неколико тренутака раније срдачно поздравио, скинуо је сунђер са ознаком Б92 с микрофона екипе, што је камера снимила. Терзић се само окренуо и отишао, преноси агенција Бета.

Како је навела Телевизија Б92, генерални директор и остали присутни нису реаговали док се инцидент догађао, а нападач се нешто касније сам представио као навијач.

Новинари Репортера пришли су Терзићу желећи да га питају шта за њега значи када са трибина стадиона чује повике "Отровна си као змија, проћи ћеш к'о Ћурувија" и зашто је клуб који води издао саопштење у коме се навијачи позивају да "искажу став о покушају рушења Звезде од Б92".

Међутим, и пре постављених питања, Терзић је уз осмех упитао "шта да ради са овима са Б92", а човек који је стајао с њим је пришао новинарки, спречио је да ради свој посао и скинуо је сунђер са знаком Б92 с микрофона.

Екипа Б92 је навела да је у питању један од навијача.

Када је Терзићу постављено питање о чему се ради, шта се дешава, ко је тај човек, директор Звезде се само окренуо и отишао, не осврнувши се и не одговоривши на питања која су му постављена.

Екипа Б92 је Терзићу питања покушала да постави на прослави 70. рођендана Спортског друштва Црвена звезда.

Телевизија Б92 је подсетила и да је фудбалски клуб Црвена звезда у саопштењу пре него што је емитована емисија Репортер позвао навијаче да у што већем броју дођу на наредну Звездину утакмицу и јавно кажу шта мисле о клубу након, како су навели, "покушаја рушења клуба од стране ТВ Б92".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару